Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Газо ми е чаршија

Дополнување на кур ми е, двор ми е... најчесто во иста реченица и најчесто со самоиронија на претходно наведеното. Види: кур ми е, двор ми е. Битолски

3

Случајни записи:

Кур ми е, двор ми е

Ѕивра

Голубар