Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Сињак

Специфична мешавина на магла и смог што ја има само во Битола и никаде на друго место!

Фате сињако брат...

4

Случајни записи:

Аирлија работа, мајстори!

Тастер

Мајчето му го расплака