Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Не биди најлуд, луд

Фраза со која се искажува строга негација.

Брат ај дај ми 100че? Не биди најлуд, луд.

1

Случајни записи:

Кукуличка

Смог

Дрво