Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да ги ринеш со лопата

Куп неупотребливи луѓе. Нешто како собирање салфетки..се убаво ама чуму ти се

Вакви шизици ко тебе тон низ градов, да ги ринеш со лопата..кај ќе се запишеш на факс? - педагошка...- абе од педагошка со лопата да ги ринеш, работа нема ...

3

Случајни записи:

Мадле

Јаз'г

Дрн-дрн јарина