Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Еве не знам

Израз на чудење со потекло од српски Твитер.

- Имаат ли Битолчаниве некој понов сленг или све им е од турско, еве не знам.

3

Случајни записи:

Да ти умре мајка у пичка!

Сигурна карта

Закачување