Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Голубар

Комбинација на идиот и дилетант. Можни желби за шарлатантство но неуспешни заради идиотизмот.

Батали го, голубар е.

10

Случајни записи:

Фиш

Млак да ти кисне во уста

Подуени јајца