Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Овчар

Човек кој чува овци, свири кавал и зборува со повишен тон со не толку одалечен од него соговорник. Исто така, се користи и за човек со низок коефициент на интелигенција.

Овчар ни еден!

1

Случајни записи:

Муфте

Главата у бонус

Ќе си глеаме филмче