Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Еф

Струшки збор за опишување на моменталната благосостојба на поединецот.

- Абе шо имат? - Еф..

3

Случајни записи:

Ќе рикаш к'о Магарица

Џан-џин

Другар(че)