Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Бричикур Стефанов

Име и презиме на некој си небитен како одговор на прашање; за оние кои се радознали, за оние кои сакаат да дознаат се како на пример девојка ти, женати и слично што од љубомора што од други побуди и сомнежи

Кој беше на телефон? Бричикур Стефанов.

1

Случајни записи:

Аирлија работа, мајстори!

Општа туча

Милко