Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Подуени јајца

Состојба на зачмаеност од долготрајно потврдно климање со глава кон соговорникот. Најчесто се користи како глагол.

Еј, ало, ... ми ги поду јајцава.

1

Случајни записи:

Цинцилатор

Астма

Шо ги ебам, ќе ги сечам