Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дубара

1. Број на коцките(зарови-зарчиња) при играње табла. 2. Скопски синоним за превара, финта, грабеж, пљачка, криминално дејствие воопшто.

1. Ако ми се падне дубара, те фатив марс. 2 .Кога ќе те видат чуварите у Идризово повторно..."Абе шо дубара направи сега?"

1

Случајни записи:

Зелено џамче

Глупи сте

Ропак