Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Џандар

1. По скопски, дефиниција за претставник на државна служба за јавен ред и мир која ја извршува во сина униформа, во општеството прифатена како личност за која се подразбира дека е со ограничени сфаќања и можности како ментални така и физички(како парадокс на тоа што не треба да биде), горда на својата функција која ја извршува ревносно со огромна доза на самодоверба и уверение дека е "локален шериф", а уствари служи како предмет за заебанција на дневна основа од страна на сите останати на сите можни начини и во секоја можна прилика. 2.Една од картите од шпил со карти која има вредност 12 (во најголем број на игри со карти). Појаснување за џандари: онаа карта која има сликичка на принц со мач во рака) кога играте војна-поголемо помало (друго и не знаете).

1. Не биди глуп ко џандар. И сега што јас глуп сум. Не бе, не си, џандар си. 2. За време на покер партија: "Имам два пара, џандари и деветки".

2

Случајни записи:

Oпaрaк

Комбинација

Виткање стакло