Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Отпра' плочата

Израз кога соопштуваш дека некој умрел, у Пробиштипско.

Дека е овај бе,нигде го нема? А, не го гледаш више он отпра' плочата.

2

Случајни записи:

Чао мала фешн ТВ

Домаќица

Полка