Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ти го крсти оно прди

Кога на некого нешто му објаснуваш, не те ебе два посто

Алооо,на кого ја зборам? Види го бе ти го крсти оно прди.

2

Случајни записи:

Експертутка

Мамти ли а палиш?

Позер