Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Чаљо

Битолски израз. Недостаток на финансиски средства.

- „Ај да ојме на кафе.“- „Немом, брат, чаљо сум.“

4

Случајни записи:

Тракатанци

Да ги однесам децата у школо

Од старото кино