Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Као на пример рецимо

Кога на некој туп, му објашњаваш некоја работа два саата со други зборови ,или кога сакаш да дознаеш од некого за неговите достигнувања и способности.

Шо знаеш од нуклеарна физика, као на пример рецимо?

2

Случајни записи:

Ганц

Крмак

Тупење