Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ќе си го пратам

Одговор кога некој те праќа негде дека не ти се иде ич.

Иди купи ми цигари. Аха ќе си го пратам

1

Случајни записи:

Да не му е ... брат/татко/чичко тој што му е

У сред центар

Дреме као бува на кур