Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ѕивра

Опис на екстремно ладни временски услови, кои налагаат носење на истоимениот тип на долна облека за мажи. Да не се поистоветува со - машка хулахопка.

Леле... излегов надвор и ѕивра! Ко минус пеесет да е.

5

Случајни записи:

Онади

Такааааа?!

Куродрвино