Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Камбан

Кочански израз за екстремно досаден и зборлив човек.

Утрај се бе да те ебам у камбано!

3

Случајни записи:

Шо ги ебам, ќе ги сечам

Слаѓана

Неш Јебат