Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Клец-престој

Неологизам кој се нуди како замена за бламажата кога некој оди во хотел и бара "дневен престој".

Го видов со швалерката како влезе во "Епинал" на клец-престој.

0

Случајни записи:

Ебале се муката и невољата и родило се патилото

Алување

Абдал