Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Речи си така

Кочански начин на помош, кога соговорникот има нешто измачкано на лицето. (му покажуваш каде на твоето лице)

Речи си така! Не тамо, погоре.

1

Случајни записи:

Крлеж на муда

Пофира

Мастраф