Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пичоња

Израз за девојка која се прави недостапна за машкиот род

Ај не биди пичоња, ајде да одиме кај мене дома

0

Случајни записи:

Хефтање

Десоец

Бапнува