Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кур да бричиш

Во принцип е негација со некаква одлука за која се спротивставуваш и/или одбиваш да учествуваш

Ако сакаш да биде овака, ќе мора ти да направиш тоа и тоа... е кур да бричиш што ќе направам така...

1

Случајни записи:

Пеер

Сињак

Ѕивра