Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Зелено џамче

Детално, целосно и ИЗРИЧИТО одбивање на соговорникот кој од него бара или пренесува барање од некој за да направи нешто или да постапи некако. практично продолжение на друга фраза (види и: кур да бричиш)

Сашко кажа да ми ги дадеш на мене алатите. кур да бричиш, не давам.

3

Случајни записи:

Кабадаја

Хохштаплер

Шипки варени