Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Град

Скопски сленг за ноќно излегување во дискотека, кафич и сл.

Пеер ке пиеме у маало пред град

2

Случајни записи:

Ќе рикаш к'о Магарица

Алување

Љушти