Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Сачекуша

Скопска замена за зборот “заседа“

Возел 160, не му застанал кога го запирал, јавил колегата подоле и му напрајле сачекуша за да го застанат

2

Случајни записи:

Зибери

Сарма

Дандана