Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Шие ми га ѓуро...

(кумановски) Коментар на некое претерување во нешто... кога некој кажува нешто што е нереално, невистинито...

6

Случајни записи:

Го ебавме ежот

Кур се тресе, пичка се таласа

Шебек