Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Воњ

Мирис кој се наоѓа помеѓу убав и многу лош, или кога парфемот одминува, а потењето надоаѓа.

(во соблекувална): осети га воњ, немога да улегну!

1

Случајни записи:

Абер

Од старото кино

Кец у Два