Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да га ебу

(Североисточен македонски дијалект) се користи наместо запирка и како точка на крајот од реченицата.

И одемо ниа да га ебу у една шума да га ебу у шумата куќа да га ебу. Да не веруваш да га ебу. Кој га ебе да га ебу.

3

Случајни записи:

Кур се тресе у ладна вода

Ојле Дојле

Лесвица