Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Скурчено

Состојба на психичка премаленост со посилен интензитет од таа на „Преку кур“. Може да се користи и како именка.

1) - Како си? - Скурчено ми е.2) - Како иде? - Скурч.

0

Случајни записи:

Да ги ринеш со лопата

Штивац

Е, ре?