Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Финта г6

1. Популарен назив на акцијата кога си заебал некого. 2. Прв потег со коњ на црниот во Кралева-Индиска одбрана. 3. Прв потег со коњ на црниот во Дамина-Индиска одбрана. 4. Прв потег со коњ на црниот кој може да премине до Дамин Гамбит, Нимцо-Индиска одбрана, и.т.н. 5. Координата на шаховкса табла.

Еј, му направив финта г6.

1

Случајни записи:

Тиња

Муфљуз

Хацер