Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Дреме као бува на кур

Израз кога некој се најде у непозната средина,и не знае шо со себе

Дреме као бува на кур

1

Случајни записи:

Мртов си

Побратиме

Да ти расти бамјата