Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Соросоид

Личност која не ја поддржува политиката и делата на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата.

Види го бе, јаде говна за Никола на фејсбук, соросоид тежок!

24

Случајни записи:

Баце

Матуф

Фиромаштија