Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Е, јеби га

Израз кога не се слуша нечие предупредување, закаснета реакција

Пази дупка! Е, јеби га!

1

Случајни записи:

Гипс - картон

Го свари грао

Смрдла