Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Фиромјанин

Човек-патриот што става слики со сонцето од вергина и карта на Голема Македонија на Фејсбук, а летуе у Грчка и од страв лаже дека е од Србија.

48

Случајни записи:

Мајчето му го расплака

Хорсајла

Кур се тресе, пичка се таласа