Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Спас ти нема

Кога за индивидуата едноставно нема спас.

Б: Ајде бе брат, шо напрај? Д: Еве брат излагам, се забораив мачките треба да ги нахранам. Б: Спас ти нема.

1

Случајни записи:

Мише

Мувла

Те фатив ли, те ебав