Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Удолу

Битолски термин за излегување во кафич/диско/кафана. Пандан на скопското: град.

Ќ'ојме вечер удолу?

10

Случајни записи:

Келепур

Десоросоизација

Ембрасе