Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кези

Кога неочекувано соговорникот почнува да ти се смее, најчесто во негативна конотација - најчесто кога мисли дека тоа што го слуша е чиста глупост

- Што ќе кезиш, бе ало, вистина е ова!- Не се кези ко луд жити се!- Види го, се кези, не ми се верува!

2

Случајни записи:

Кљафти

Куралце

Т'чковина