Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Ехе

Потврден одговор, со значење многу поголемо од „да“. Се употребува кога треба да се искаже не само дека работата е завршена, туку ептен завршена - односно, неможе да биде позавршена.

- Абе, сметки плати?- Ехе!- Вчера се пиеше, а?- Ехе!- Абе, имаш одено ти у оној кафичон, нели?- Ехе!

2

Случајни записи:

Пемпељче

Водици

Каучерица