Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Мафе

Оди само со кафе. Никој нема докажано што точно што е, ама може да се употреби и како покана за секс, онака кежуал.

- Ај ќе излеземе, кафе мафе нешо, а?- Мори , нема гајле за кафе, ама мафе ќе дадеш?- Можеме само на кафе, за мафе имам добиено.

4

Случајни записи:

Кидне, кидна

Стартки

Збившување