Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кењаш

Глагол со кој се ствара тишина и изразува неверување

Бла бла.дрн дрн тантара пантара....Не кењај више,прекини!!!Добив на спортска! Кењаш... !?

1

Случајни записи:

Усвет

Големата

Шабан