Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кљафти

Насила смеење на некој в лице од инает или од немање шо да прајш

Шо се кљафтиш море? Ич не е смешно.

1

Случајни записи:

Кур се тресе

Си ги зеде дрвата

Попско дете на задушница