Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Трансирање

Опис на личност која професионално си ја извршува работата, со жар влегува во дискусија, ги брани своите ставови.

Абе у социјално ми бараа и лична карта, ептен трансирање пеер, од кај да знам кај ја имам остаено.

3

Случајни записи:

Поинтилизам

Ломотење

Кркање