Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Еба си куче мајката

Кога нешто ќе тргне на лошо ама по сопствена вина. Познато е кај кучињата кои живеат во чопор кога ќе станат репродуктивно зрели да се спарат со своите мајки.

2

Случајни записи:

Го лапна небањат

Спас ти нема

Братче