Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Пцора

Поим за позитивен или негативен опис на личност, зависно од ситуација.

Види се, многу убава пцора си. или Стојко? Го знам, пцора чоек е он, ме заебал сто пати до сега.

1

Случајни записи:

Oпaрaк

Љуткав

Шие ми га ѓуро...