Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Да да, се сеќавам

Се употребува секогаш кога сакаш да го скратиш муабетот кој ти го кажуваат, а уствари немаш благе везе со тоа.

Брат, ти текнува кога бевме ваму со... -Да да, се сеќавам.

7

Случајни записи:

Пембено

Гипс

Ројка