Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Вошка

Личност што никогаш нема пари да излезете на кафе па ти ја частиш а после за дома си купува хамбургер.

8

Случајни записи:

Папафиго

Кур се тресе у ладна вода

Ќе рикаш к'о Магарица