Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Прдеж у гаќи

Се употребува за да одјебеш некој шо те нервира

Не ми се врти као прдеж у гаќи

6

Случајни записи:

Правен во г'з.

На попот капата

Го ебавме ежот