Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Кур од овца

Се користи како замена за“ ништо’’

- Фати нешто колово? - Фатив , фатив... кур од овца

4

Случајни записи:

Фронтендаш

Се ебавам со мајстори

Кец у Два