Испрати ново Најнови Популарни ЧПП

Е

Израз за чудење/неверување?

- Еј, фраер ... ја опашав 'наа компиката моја.- Е?!

9

Случајни записи:

Ме фурат позитива

Ќе си го прашам куров

Братче